Muut tarvikkeet

Tuotteita yhteensä 6 kpl
big_DL.jpg&width=280&height=500

Doggles Lasien Vaihtolinssit

Tarvitsetko vähän piristystä koirasi aurinkolaseihin? Doggles lasien vaihtolinssejä on moniin eri tarpeisiin! Niille, jotka haluavat lisätä hieman väriä ja tyyliä laseihin, löytyy yhdeksän eri värivaihtoehtoa. Linssit voidaan vaihtaa, jos toiset ovat vahingoittuneet tai eri aktiviteettejä varten. 100%..
Hinta: 18.00 €
Vaihtoehdot
pupsaverh2golifevest_2.jpg&width=280&height=500

Outward Hound Neoprene Pelastusliivit

Neopreeni pelastusliivit pitää todellakin pinnalla! Neopreeni rakenne lisää liikkuvuutta ja kelluvuutta. Kestävä kahva selässä mahdollistaa helpon pelastamisen ja koiran hillitsemisen. Heijastavat osat ja turvallinen väri parantaa näkyvyyttä. 
Hinta: 57.00 € - 85.00 €
Vaihtoehdot
PA-SP006_M_201506011737.jpg&width=280&height=500

Puppy Angel New Anchor Pelastusliivit

Pelastusliivit koiralle, jotka ovat kirkkaan neonväriset turvallisuussyistä. Kahva selässä, jotta hätätilanteessa saa otteen koirasta ja nostettua. Verkkokangas valuttaa hyvin vedet pois. Kiinnitä tiukasti turvallisuuden takia.
New Anchor Pelastusliivien kokotaulukko:
Koko - Rinnanympärys - Selänpituus..
Hinta: 55.00 €
Vaihtoehdot
middle_bpex.jpg&width=280&height=500

Doggles Extreme Reppu

Tästä Extreme-reppu!
Nämä reput on viety ihan uudelle tasolle kestävyydessä ja toimivuudessa. Extreme reput ovat täynnä lisättyjä ominaisuuksia, jotka tekevät ulkoiluharrastuksista hauskoja ja turvallisia. Kaupungin kaduille tai syrjäisille poluille, nämä reput pystyvät käsittelemään kaiken!

Extreme..
Hinta: 60.00 € - 83.00 €
Vaihtoehdot
middle_fdja.jpg&width=280&height=500

Doggles Kelluntaliivit

Koirien kelluntaliivit, jotka myös pitävät koiran pinnalla! Hyvin muotoiltut ja istuvat pelastusliivit eivät hierrä mahan alta. Innovatiivinen leukatuki pitää koiran pään vedenpinnan yläpuolella. Leukatuki on irrotettavissa vetoketjulla, jonka saa lukittua. Turvakahva selässä, jolla saa nopeasti nostettua..
Hinta: 40.00 € - 86.00 €
Vaihtoehdot
middle_dgil.jpg&width=280&height=500

Doggles Aurinkolasit

Doggles aurinkolasit ovat ensimmäiset ja vain koirille suunnitellut suojalasit! Silmiä suojaamaan tai muotitietoiselle, joka tapauksessa lemmikkisi ansaitsee parasta! 100 % UV-suoja! Harrastipa paras ystäväsi moottoripyöräilyä tai veneilyä, tykkää roikottaa päätään autosta, rakastaa aurinkoa tai on herkkä..
Hinta: 39.00 €
Vaihtoehdot