Kuvateksti

TOIMITUSTAVAT

Tuon kutsujen emännän kotiin tai kotiisi tai muuhun sovittuun paikkaan, omien menojeni mukaan, aika pitkälti sovittavissa. Nouto tietenkin myös mahdollista. Postitus onnistuu, jos olet varma koosta ja väristä. Postikulut määräytyvät postin hinnaston mukaan. PALAUTETTAESSA/VAIHTAESSA POSTIKULUT PERITÄÄN OSTAJALTA!!

 

TOIMITUSAJAT

Vaihtelevat suuresti parista päivästä - 12viikkoon. Riippuen varastotilanteesta ja valmistajalle menevistä tilauksista. Aina kannattaa kuitenkin kysyä tilannetta ja toki ilmoitan myös heti tilauksen mahdollisen toimitusajan.

 

MAKSU suoritetaan tilisiirrolla tai käteisellä. Ei osamaksu tai lasku mahdollisuutta!

 

VIP-ASIAKAS

Kun kertaostoksesi on vähintään 300€, tai jos koko kaudessa ostoksesi ovat vähintään 450€, pääset VIP-asiakkaaksi. Silloin saat lahjatuotteita ja tarjouksia, jotka vain VIP:lle!

 

PALAUTUS

Ostajalla on 14 päivän palautusoikeus! Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Myös myyntipakkauksen tulee olla jälleenmyyntikelpoinen. Jos tuote viallinen, ota välittömästi yhteyttä minuun! PALAUTETTAESSA/VAIHTAESSA POSTIKULUT PERITÄÄN OSTAJALTA!!